5th Mt.Bandai & PPNC 2016

2015年 8月 16日

The 7th International Mt. BANDAI Symposium for Neuroscience

President : Yoko Kato (Professor, Department of Neurosurgery Fujita Health University Banbuntane Hotokukai Hospital)

The 8th Pan-Pacific Neurosurgery Congress

President : Shigemi Kitahara (President, Kitahara Neurosurgical Institute)

5回目を迎える合同国際学会です。2016年4月にカンボジアで開催されます。

5th Mt.Bandai & PPNC 2016